To gode kredittkort til flyreiser med reiseforsikring

kredittkort som har forsikring

Det er liten tvil om at enkelte flyreiser koster «flesk» her til lands. Reiser du en del i forbindelse med jobb eller privat, kan et godt kredittkort være løsningen. I tillegg til at man alltid har ekstra kapital tilgjengelig, kan man oppnå fordelaktige priser på flybilletter. I forkant av å søke om et kort av denne typen bør du sette deg inn i hva de forskjellige kredittselskapene kan tilby deg.

Kredittkort for flyreiser

Både Norwegian og SAS utsteder kredittkort med fordeler i forhold til flyreiser og det meste som har med reise å gjøre. Tilbudene og de unike rabattene er varierende og derfor bør du vurdere kortene opp mot hverandre, samt i forhold til hvilke behov du har. Bank Norwegian kan tilby deg et kort, mens SAS har tre forskjellige å velge mellom. Fellesnevneren for alle er at man kan samle opp poeng ved kjøp av reiser, varekjøp eller annet.

Begge selskapene tilbyr kredittkort med gratis reise – og avbestillingsforsikring. I tillegg finner man et varierende utvalg andre forsikringer. Noen er inkludert i kortet mens andre forsikringer tegnes etter behov.

Tips: Les mer om reiseforsikring på kredittkort https://www.kredittkortinfo.no/reiseforsikring-kredittkort/

Bank Norwegian en rimelig løsning

Bank Norwegian kan tilby et kredittkort med øvre kredittgrense på kr 100 000. Hver gang du betaler noe med kortet får du minimum 1% CashBack poeng. Dette gjelder alle typer kjøp av varer og tjenester. I tillegg gir Bank Norwegian ekstra poeng om du betaler enkelte flyreiser hos Norwegian med kortet. Enkelte flyreiser gir opptil 20% CashBack. Hvert poeng tilsvarer verdien av en krone. Poengene kan du senere benytte til å få rimeligere flyreiser med Norwegian.

Den store fordelen med Bank Norwegian er lave kostnader ved bruk. Dette er et av få kort hvor det er gratis å ta ut penger fra minibank, samt at renten ikke løper fra uttaksdato. Merk at dette gjelder for bruk i utlandet. I Norge tilkommer det gebyrer på disse tjenestene.

reiseforsikring

SAS American Express’ fordeler

Ingen av SAS’ kredittkort kan tilby deg gebyrfrie uttak av kontanter i utlandet. Likevel er alle tre kortene utmerket for reiser. Hvilket som passer for deg vil være avhengig av hvor mye du reiser og hvilke goder du vil ha på selve reisen. Det er også varierende hvor mange EuroBonus-poeng man får med de forskjellige kortene. Classic gir 10 poeng for hver 100 – lapp du betaler med kortet. Premium gir 15 poeng og Platinum gir 20 poeng. Poengene kan du bruke til rimeligere flybilletter, leiebil, overnatting og liknende hos SAS eller deres samarbeidspartnere. I tillegg er det mulig å konvertere poengene til gavekort i enkelte kjente butikker, handle i SAS Shop eller gi de i gave til veldedighet.

De som reiser mye setter pris på å kunne benytte internett, få rolige omgivelser og et godt tilbud når man får mye ventetid på flyplasser. Her har SAS American Express sitt store fortrinn. Gjennom kredittkort og fordelene som følger med kommer også tilgang til flyplass – lounger. Det varierer noe hvilke tilbud de forskjellige kortene gir og eventuelle ekstra kostnader.

Bruk kortene til hverdags for poeng

Vil du utnytte fordelene med CashBack poeng (Bank Norwegian) og EuroBonus-poeng (SAS American Express) må du bruke kortet til å betale varer og tjenester du benytter til daglig. Over tid gir det deg fordelene ved rimelige flyreiser. Samtidig bør du ikke bruke mer kreditt per måned enn hva du kan klare å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden. Bruk også hjemmesidene til disse to selskapene aktivt. Det kommer stadig nye varer og tjenester hvor man kan tjene poeng.

Blant annet har Bank Norwegian et eget program «Norwegian Reward». Her finner man gode muligheter til opptjening av poeng blant annet på mobilabonnementer. SAS kan gjennom sitt fordelsprogram tilby deg rabatter eller opptjening av poeng på alt fra hotellopphold til strømavtaler.

Les mer om kredittkort på https://www.kredittkortinfo.no/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *